Winner Dutch Game Awards 2008

Youda Farmer

Genre:    Time Management      Release datum:    Januari 2009
Met de release van Youda Farmer begin 2009 werd een soort van doorbraak bereikt binnen de casual games wereld. Na deze release werden de Youda Games op steeds meer casual games portals gepubliceerd en werd de Youdagames brand wereldwijd (h)erkend als kwaliteitsgames.

Youda Farmer is een prachtig vormgegeven boerderijspel met vele leuke en uitdagende spelelementen voor urenlang speelplezier!
In het spel run je een eigen boerderij, verbouw je jouw eigen groenten en fruit, verzorg je de beesten en zorg je er voor dat de winkeliers in het dorp de gewenste producten op tijd ontvangen. Het is aan jou om de bestellingen op tijd te leveren en je geld verdiend om je boerderij uit te breiden en de dorpsbewoners met nog meer van je heerlijke levensmiddelen te kunnen voorzien!
Je begint met een beperkt aanbod van granen, melk en eieren waarmee je de bakker kan voorzien in de benodigdheden voor zijn brood.  Als je het goed doet, kan je steeds meer uitbreidingen verdienen en meer winkeliers in het dorp voorzien van de benodigde producten. Hoe meer tevreden, hoe meer producten ze bij je zullen bestellen, wat je inkomsten uiteraard ten goede komt en je je boerderij weer verder kan uitbreiden met machines om de productiviteit te verhogen of opslagruimtes om je producten in op te slaan en te verwerken.
Door het maken van speciale combinaties bij het ophalen en wegbrengen van de producten kan je extra punten en geld verdienen! Ook zijn er regelmatig oogstfeesten in het dorp, waarbij je extra punten kan verdienen! Om de dorpsbewoners tussen het harde werken door een leuk feest te kunnen aanbieden, is het van belang dat je de juiste feestproducten oppikt.

Screenshots