Winner Dutch Game Awards 2008

Kindergarten

Genre:    Time management      Release datum:    Juli 2007
In juli 2007 kwam I Sioux Game Productions met haar eerste time management spel, Kindergarten. Het spel was voor een eerste game in dit genre meteen zeer succesvol. Het spel werd zelfs door het  internationale Ubisoft in 2009 grotendeels werd gekopieerd in een eigen versie.

Kindergarten is een kleurrijk en interactief management spel waarbij de speler in de huid kruipt van Mila, de lieve eigenaresse van het kinderdagverblijf. De speler moet Mila helpen de baby’s gedurende de dag de baby’s te verzorgen, onder andere door ze te voeden, te wassen, op tijd in bed te leggen en ze hun knuffelbeer aan te reiken.
Het doel van het spel is om er zorg voor te dragen dat de baby’s vrolijk blijven en niet in huilen uitbarsten. Niet alleen is dit belangrijk om rust in het kinderdagverblijf te behouden, maar hier verdien je ook meer geld mee! Met het geld dat je verdient  kunnen allerlei handige producten worden gekocht, die je helpen bij het runnen van je dagverblijf. Daarnaast kan er met de winst die je maakt ook extra personeel worden ingehuurd zodat het kinderdagverblijf kan uitgroeien tot een professioneel bedrijf waar met de beste zorg de baby’s kunnen worden opgevangen.
Veel mensen hebben wel eens opgepast op kinderen van vrienden of kennissen. Maar heb je er ooit over nagedacht om fulltime een kinderdagverblijf te runnen?  Vast niet, met Kindergarten kan het!

Screenshots