Winner Dutch Game Awards 2008

Over Youdagames

De spellen die door I Sioux Game Productions zijn ontwikkeld, worden uitgebracht onder de naam Youdagames.

Youdagames focust zich op het maken van kwalitatief hoogstaande casual games die gepubliceerd worden op de eigen games portal, www.youdagames.com. Het bedrijf heeft besloten haar portal te vergroten en met andere developers samen te werken, om zo de bezoekers de mogelijkheid te geven om meer spellen te spelen dan alleen die van Youdagames. Op deze manier worden meer kwalitatieve casual games toegevoegd en gespeeld door de bezoekers van Youdagames.

In 2009 was er werk aan de winkel om de games portal aantrekkelijk te maken voor het casual games publiek. Vroeger was Youdagames meer bekend als de gratis online games portal, met een jonger en vooral mannelijk publiek. Nu is de portal verdeeld in een online- en downloadsectie, waar het laatste zich vooral richt op het bestaande casual games publiek, die nu voor 60% bestaat uit vrouwen in de leeftijdscategorie 30+.

Youdagames.com heeft vandaag de dag meer dan 1.8 miljoen unieke bezoekers per maand, meer dan 2000 online- en downloadspellen en voegt op z’n minst elke dag een nieuw spel toe.

Naast een Engelstalige website, is er sinds 2010 ook een Duitse- en Nederlandstalige website. Op dit moment wordt de website naar meerdere talen vertaald en zal het in verschillende landen in 2011 en 2012 gelanceerd worden. Kijk op www.youdagames.com voor meer informatie.

Stats:
Meer dan alleen game ontwikkelaar!

1.8 miljoen unieke bezoekers per maand

7 million page views per maand

% Man/Vrouw: 40/60

Meer dan 2000 online en download spellen

700 partners in ons netwerk

Elke dag een nieuw spel online...

...elke dag doorgroeien