Winner Dutch Game Awards 2008

Youda Legend: Golden Bird of Paradise

Genre:    Hidden Object      Release datum:    December 2009

Youda Legend: The Golden bird of Paradise, die is uitgebracht in December 2009.In Youda Legend: The Golden Bird of Paradise ga je op reis naar een tropisch paradijs, waar je een volgende legende moet oplossen.


 Op zoek naar aanwijzingen en oplossingen, puzzel jezelf je door de geheimen die de jungle voor je verborgen houdt. Na je stedentrip in Amsterdam, heb je deze keer gekozen voor een ontspannende vakantie. Een reis naar een tropisch paradijs. Dit keer zal je er zeker voor zorgen dat niks je reis zal verstoren! Het ziet er in eerste instantie goed uit, maar ook dit keer gebeurt er weer iets wat je niet had kunnen voorzien. De tropische omgeving brengt je tot rust en cocktails aan het strand maken het allemaal nog beter... echter er is meer aan de hand dan jij weet.


De jungle verbergt geheimen voor jou waar jij niks van af weet, bekenden uit het dorp weten meer, maar vertellen je ook niet alles. Je heb steeds meer vragen, en onomkeerbare beslissingen moeten gemaakt worden om achter het mysterie van The Golden Bird of Paradise te komen.


Het enige waar jij zeker van bent........... de Golden Bird heeft speciale krachten die verder gaan dan een ieder kan vermoeden.


Screenshots